Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Speel op de mooiste banen
Speel op de mooiste banen
Limburg Golfland

Limburg Golfland is een samenwerkingsverband van de mooiste golfbanen in Limburg. Limburg Golfland wil de golfsport promoten en met gezamenlijke acties meer mensen kennis laten maken met de golfsport.

 
Voor bestaande golfers kent Limburg Golfland een lidmaatschap dat slechts 25 euro per jaar kost. Men kan ook kiezen voor het full member lidmaatschap inclusief online handicapregistratie voor slechts € 16,00 extra. Men ontvangt dan een NGF pas, waarmee men op vrijwel alle golfbanen zonder problemen kan golfen.

Leden van Limburg Golfland krijgen 20% korting op het reguliere greenfee tarief van de deelnemende banen. Men kan tevens deelnemen aan ledenactiviteiten en acties.

Ga naar Limburg Golfland

Ga naar Facebook

Verbind u aan een club en geniet van de voordelen
Verbind u aan een club en geniet van de voordelen
Waar kunt u Golf voor iedereen volgen?
 

Golf voor Iedereen wordt aangeboden op onderstaande banen. U kunt, bij aanmelding, zelf de baan van uw voorkeur aangeven c.q. kiezen om te starten met Golf voor Iedereen.

Hieronder vindt u een link naar de websites van de verschillende deelnemende banen.!

Golfbaan Landgoed Bleijenbeek  
2 De Golfhorst  
3 Kapelkeshof   
4 Golfbaan Eyckenduyn  
5 Crossmoor   
6 Golfbaan Land van Thorn  
7 De Herkenbosche   
8 Brunssummerheide   
9 Golfbaan Hoenshuis   
10 Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem